Tekstlesing

Bibelen er ikke en helt vanlig bok. Den er en skattekiste. Rik på poesi, tekst og historier.

«Guds ord er levende og virkekraftig og skarpere enn noe annet tveegget sverd. Det trenger igjennom helt til det kløver både sjel og ånd, ledd og marg, og er dommer over hjertes tanker og motiver.» Hebreerbrevet 4,12

Dette kurset egner seg for deg som liker å lese høyt. Men det å lese er ikke bare å lese. Høytlesning, og tekstlesing fra Bibelen krever innlevelse. Du må ha lest teksten nøye og være så trygg at du vet når du skal ta pauser og hvor i teksten du skal legge trykket. Dette kurset som har en varighet på 2-4 timer egner seg for maks 10 deltakere om gangen, dette for å ha god tid til tilbakemeldinger for hver enkelt.

Kurset tar sikte på å jobbe med en eller flere bibeltekster. Vi arbeider med å lære oss teksten utenat, og fremfører teksten høyt for hverandre. Underveis jobber vi noe to og to, og det er viktig at deltakerne er aktive. Etter noen timer med trygghetsøvelser og noe lek, i tillegg til at deltakerne har jobbet aktivt med teksten er målet at du kan fremføre høytlesing av bibeltekst på en trygg og god måte foran et publikum.

Kontakt | Om oss | Malerier På facebook | Blog

post@karolinagarden.no  org.nr. 992512733